Šokující přiznání Tatiany Vilhelmové: V mládí jsem dělala...

vilhelmová, tatiana

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. července 2018 9:03 | Aktualizováno: 13. července 2018 19:17

Víte, čím se živili někteří čeští herci předtím, než se postavili před kameru. U některých byste jejich původní profesi neuhádli ani náhodou, a jedním z takových případů je i Tatiana Vilhelmová.

Tatiana Vilhelmová za chvíli oslaví 25 let o doby, kdy vstoupila do světa filmu. Před kamerami stála ještě před dosažením plnoletosti a zahrála si v takových snímcích, jako například Samotáři, Jedna ruka netleská, Milenci a vrazi, Vratné lahve nebo Kajínek.

Je ale známá i díky účinkování v televizních pořadech. Objevila se v pěvecké soutěži Tvoje tvář má známý hlas a kdysi si vyzkoušela i taneční soutěž StarDance. 

Vyšlo ale najevo, že se tancováním kdysi živila. Když se jí totiž novináři zeptali na její minulost gogo tanečnice, herečku to zaskočilo.

"Nebylo to žádné svlékání se u tyče, i když mi to i tak asi nikdo neuvěří, ale to je jedno. Dělala jsem to jako brigádu a šlo spíše o to, že jsem se pohybovala po barech a tak. Byla to tehdy dost drsná škola, ale zas byly peníze na parádu," prozradila podle serveru Novinky.

Nutno dodat, že herečce ani nevadí ukázat se bez oblečení. Před kamerami se totiž v milostných scénách ukázala nahá hned několikrát. Poprvé tak učinila už jako 18letá ve snímku Šeptej.

Témata: tatiana vilhelmová