Geislerová, Mádl a Hřebejk se naštvali kvůli politice! Vrazi! Hanba!

Aňa Geislerová v novém českém filmu Polednice 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2018 17:29

Vláda hnutí ANO a ČSSD s podporo KSČM získala po dlouhých hodinách důvěru Poslanecké sněmovny. Řada známých osobností ale dala důrazně najevo, že se jí nelíbí, že se k moci opět dostávají komunisté.

Řada známý osobností dává důrazně najevo, že se jim vláda opírající se o komunisty nelíbí. Například herci Jiří Mádl a Aňa Geislerová sdíleli fotku s počty obětí komunismu v Československu: „248 popraveni, 4495 zemřelo ve vězení, 205486 politicky odsouzených“.

„Tak si to zopakujme. Vrazi,“ nebral si servítky Mádl. „Jen si to zopakujme. Třešinky to nezakrejou! Hanba KSČM!“ přidala se Geislerová.

„Důvěra této vlády se naštěstí neopírá o ruské tanky, ale o hlupáky a otroky. A to nemůže vydržet dlouho. Doufejme a pamatujme si je,“ přidal se na twitteru i režisér Jan Hřebejk.

„12. 7. dostala důvěru vláda bez hodnotových zásad v čele s nedůvěryhodným premiérem, který vše vnímá jako firmu. Rudí pohrobci normalizace se spokojeně usmívají, jak jim to vyšlo. Pan prezident si mne ruce, že je králem. Vítězí drsný pragmatismus nad ideály osobní cti a poctivosti,“ okomentoval novou vládu biskup Václav Malý.

Témata: Vláda ČR KSČM Jan Hřebejk Jiří (herec režisér) Mádl Václav Malý (biskup) Aňa Geislerová