Drsná diagnóza: Herečka z Ulice musí denně polykat 17 pilulek, čeká ji intenzivní léčba v Německu!

Anna Kadeřávková 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2018 10:39 | Aktualizováno: 13. července 2018 7:04

Herečka Anna Kadeřávková (20), která se proslavila role Roziny v Ulici, se nedávno svěřila, že má vážné zdravotní problémy. Po letech už ní propukla borelióza, jejíž forma je natolik vážná, že klasická léčba nezabírá! A tak se kvůli léčbě vydala až do Německa.

Protože čeští doktoři si s Aničkou nevěděli rady, obrátila na mladá herečka na specializovanou soukromou kliniku v Německu. Právě tam si o víkendu jela vyslechnout, co ji vlastně čeká a jak bude probíhat její léčba!

A rozhodně to nebude jednoduché, protože herečka denně musí polykat 17 pilulek, které její nemoc zmírní. „Rozhodla jsem se, že to budu brát tak, jak to je. protože s tím stejně nic neudělám. Dnes jsem si vzala první dávku léku, které teď budu brát několik měsíců (před a během ATB) a v srpnu nastupuju na intenzivní léčení na německou BCA kliniku,“ svěřila se na Instagramu Anička.

Svou nemoc, jak se zdá, bere s nadhledem. A ostatním radí, aby se se svými problém vypořádali podobně. „Právě teď si plním zásobníčky na léky, mám to na celý týden. A odmítám být furt zpruzelá, že mi furt něco je. Zkuste si nad tím popřemýšlet, jestli fakt všechny věci (problémy), co v životě řešíte, vám stojí za ten čas a energii, kterou jim věnujete," vzkazuje nejen svým fanouškům!

Boreliózu Aničce diagnostikovali už v 7 letech po kousnutí klíštětem, po kterém se jí udělal obrovský flek na těle. Sice prý dostala antibiotika, to ale bylo vše. Problémy se u ní projevily až po několika letech když začala mít migrény, byla malátná a neustále unavená. Nakonec se přidaly i bolesti kloubů a další komplikace.

Témata: Anna Kadeřávková