Drama na Krampolově oslavě! Kvůli zástavě srdce musela zasahovat záchranka!

Jiří Krampol, herec a moderátor 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. července 2018 9:11

Na tohle oslavu narozenin Jiří Krampol zřejmě jen tak nezapomene! A to nejen proto, že slavil osmdesátiny, ale také kvůli tomu, jaké dramatické chvíle celou akci doprovázely!

Krampol v jedné z pražský restaurací slavil své kulatiny, na oslavě se zpívalo i tančilo. Jenže pak se jednomu z hostů nahoře v hospodě se zastavilo srdce!

Muž, který si podle obsluhy dal jen tři malá piva, zkolaboval a šlo mu doslova o život. Na místo tak musela přijet záchranka! „První vůz byl na místě za pět minut od přijetí tísňové výzvy,“ cituje Aha! mluvčí pražské záchranky Janu Poštovou. Ještě předtím mu poskytli první pomoc svědci celého incidentu.

Mluvčí také upřesnila, že šlo o osmašedesátiletého muže, který prodělal zástavu srdce a který byl ve velmi vážném stavu. „Doufám, že bude v pořádku,“ postesk si Krampol. „Snad to byla jen ta prudká změna počasí.“

To známému herci zatím zdraví slouží. A gratulanti v čele s jeho ženou Hanou mu přáli, aby to tak bylo i v budoucnu! „Jirka mě nejspíš přežije,“ myslí si Hana Krampolová (57). „Je zdravý, i když on tvrdí, že je jen špatně vyšetřený.“

Na Pražském hradě si pak Krampol převzal osobní dopis od prezidenta Miloše Zemana (73). „Slavíte životní jubileum vskutku významné a pěkně zaokrouhlené. Počáteční číslice značí, že Vaše narozeniny můžeme směle a s plnou vážností připočítat k osmičkovým výročím, která si letos připomínáme,“ napsal mu v přání Zeman.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová