Další svatba! Zpěvačka ze skupiny Verona o víkendu řekla své "ano"!

Veronika Slatinská (dříve Stýblová) 7

Autor: Lelková, stars24.cz

11. července 2018 16:44

Zpěvačka Veroniky Stýblová (23) teď již Slatinská je vdaná paní! Zasnoubila se letos v únoru a už za pět měsíců stihla naplánovat svatbu a vdát se. Finalistce SuperStar 2013 a zpěvačce z kapely Verona to nesmírně slušelo!

Blondýna známá také z muzikálů Ples upírů se s touto novinkou pochlubila na sociální síti Instagram. „Včerejší den byl pro nás neskutečný... své ANO jsme si řekli 7. 7. 2018... chtěli bychom poděkovat všem přátelům a rodině, že tyto překrásné okamžiky v našem společném životě sdíleli s námi," napsala pod novomanželskou fotografii na svém instagramovém profilu.

Emoce, které jsme zažili, budeme mít na celý život... nedokážeme se slovy pořádně vyjádřit, protože jsme plní zážitku a emocí," popsala šťastná zpěvačka kapely Verona, která řekla své „Ano“ v areálu Yard Resort v Předboji. Jak sama napsala svatební róbu měla od návrhářky Petry Brzkové. „Dokonalé šaty, ve kterých jsem se cítila jako princezna," oplývala nadšením Stýblová.

Veronika se poprvé ukázala v pouhých 18 letech jako nesmělá dívenka v SuperStar, kde skončila na pátém místě. Za posledních pár let ale vyrostla do krásy a teď se představuje jako paní Slatinská.

Témata: Veronika Slatinská (dříve Stýblová) svatba