Andrea Pomeje otevřeně: Jirku mám ráda, ale jsem na něj naštvaná! Už se k němu nevrátím!

Andrea Pomeje 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2018 16:56

Dýdžejka Andrea Pomeje se se svým manželem v dubnu rozešla. Po několika měsících sice přiznává, že ho má pořád ráda, zpět by ho prý ale už nechtěla! Zavzpomínala také na to, jaké to bylo, když Jirka onemocněl.

Andrea Pomeje pro Šíp přiznala, že se jí teď daří. „Možná to bude znít divně v rámci situace, která momentálně je, ale mám se dobře,“ prozradila. Dovolenou plánuje strávit i s dcerou v Česku – u Andreiných rodičů na vesnici nebo na výletech. K moři se prý ale holky nechystají.

S Jirkou se teď Andrea vídá asi jednou týdně a spíš spolu věci řeší po telefonu. V jednom má ale jasno – k manželovi se vrátit nechce! „Já jsem na Jirku naštvaná. Kdykoliv se potkáme jsem hned ve stresu. Jeho myšlení mě vytáčí do obrátek. Jsem teď po letech tenze sama a je mi líp. Jirku mám ráda, ale už se k němu nevrátím,“ tvrdí dýdžejka.

Podle svých slov totiž nesnáší jakýkoliv projev sebelítosti. „Náš vztah byl extrémním způsobem narušený roky před tím než Jirka onemocněl. Nebyla to ale jen jeho chyba. Když jsem ho potkala bylo mi 22let. Zamilovala jsem se a jeho přístup k životu a chování ignorovala, spoustu věci odpustila, lžím věřila,“ práskla Andrea s tím, že po narození dcery se hodně změnila a začala po Jirkovi vyžadovat zodpovědnost. Jenže to nefungovalo.

Když zjistila, že je její manžel nemocný, bylo jí ho opravdu líto. „Nedokázala jsem si představit, že by mohl umřít. Ten rok jsem tou jeho nemocí žila. Snažila jsem se ho pořád motivovat. Dodávat mu sílu a naději, že to všechno zvládneme,“ vzpomíná na to, jak v nemocnici s Jirnou trávila každý den.

„Vyčerpala jsem všechnu svojí sílu na to, aby pochopil proč tu nemoc má a aby změnil způsob života kvůli tomu, aby se mu už nevrátila. Jenže on se vrátil domu a začal nanovo. A na to už jsem neměla. V tu dobu jsem psychologa nejspíše potřebovala,“ přiznala Andrea. Neměla na to prý ale sílu.

A co plánuje Andrea do budoucna? Na rande ji prý muži zvou, ona sama ale připomíná, že je stále ještě vdaná. „Nejsem jeptiška,“ směje se Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje