Manželka Tomáše Kluse musela operaci zvládnout bez léků na bolest!

Tamara Klusová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. července 2018 11:17

Manželka zpěváka Tomáše Kluse Tamara musela kvůli zranění z dovolené na operaci! Jak teď přiznala, musela vše zvládnout bez léků na bolest, protože ještě kojí!

„Z banálního pádu a rozseklého kolena se nakonec vyloupla operace přetrženého vazu," svěřila se před několika dny na sociálních sítích Tamara. Háček je ale v tom, že manželka Tomáše Kluse má malou dcerku, kterou ještě kojí!

Právě proto nemohla dostat léky na bolest. „Ptáte se na kojení po operaci. Na Bulovce byli tak úžasní, že mě hospitalizovali s Jenůfkou, kterou jsem nakojila až následující ráno po operaci. My kojící mámy to máme fakt náročnější, protože léky na bolest by byly fakt super," přiznala Tamara.

Dodala ale, že když už zvládla porod, tak už zvládne i tohle! „Moje dnešní terapie láskou! Jenu a Maya jsou od sebe 10 měsíců, takže ,,teoreticky” by mohly být sestřičky,“ pochlubila se „kojofotkou“ Tamara.

Moje dnešní terapie láskou! Jenu a Maya jsou od sebe 10 měsíců, takže ,,teoreticky” by mohly být sestřičky :) Hahahaha:) #terapielaskou #novorozenatko #parfémvšechparfémů #mimimimimiminečka #srdickoprovsechnykohopoburujekojeni :))

Příspěvek sdílený Tamitadyje (@tamara_klusova), Čec 9, 2018 v 9:54 PDT

A jak se zdá, Tamara své zranění zvládá dobře. Dokonce už plánuje, jak stráví dobu, kdy bude muset zůstat v posteli! „Na seznamu mám hodně knížek, které už pět let sbírají na hřbetech prach a taky bych se ráda podívala na nějaký super bijáky. Doporučíte mi prosím filmy, seriály, které stojí za povšimnutí?“ požádala o radu na Instagramu.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus