Přiznání krásné Robinsonky Terry: Bylo mi ze sebe strašně smutno!

Tereza Dušková (Robinsonka) 6

Autor: Lelková, stars24.cz

9. července 2018 12:29

Už je to pár týdnů, co skončila televizní reality show Robinsonův ostrov, ale někteří soutěžící rozhodně neupadli v zapomnění! I vítěze Robinsona Martina Složila, strčila do kapsy půvabná Tereza Dušková (22), která se dostala až do finální trojky v soutěži.

 Kdejaká holka by si přála vypadat jako ona, krásná tvářička a dokonalá postava. Jenomže vždy to tak nebylo, a teď krásná Terry se v jednu dobu opravdu neměla ráda. V soutěži si ji lidé hned oblíbili a všichni věřili, že by to dokonce mohla vyhrát! I když se to nepodařilo s prázdnou rozhodně neodešla. Terezu na sociální síti Instagram sledují tisíce fanoušků a obdivovatelů.

„Na začátku jsem byla fakt nechutná a bylo mi ze sebe strašně smutno,“ prozradila Terry serveru Extra.cz. „Zároveň když to člověk vidí, tak se vzchopí a řekne si dost a nejez, anebo dost a cvič,“ narážela Terry na to, že ze začátku soutěže nebyla se svojí postavou vůbec spokojená, i když většina lidí je opačného názoru.

Nyní tráví velkou část svého volného času ve fitku a výsledky jsou rozhodně vidět. „Cvičení mě fakt baví a naplňuje mě to,“ řekla Dušková, která snad nikdy nevypadala lépe.

Témata: Tereza Dušková (Robinsonka) reality show Robinsonův ostrov