Která česká herečka byla nejzářivější hvězdou na zakončení filmového festivalu?

Eva Josefíková s hereckými kolegyněmi 6

Autor: Lelková, stars24.cz

9. července 2018 11:29

Krásná herečka Eva Josefíková (28), je často označována za mladší kopii Libušky Šafránkové (65) z pohádky Popelka. Na červeném koberci, při zakončení mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, ale zazářila Josefíková, a to doslova!

Šaty, které měla na sobě, jsou od návrháře Jiřího Kalfaře a neuvěřitelně jí slušely! „Jsem za ně velmi ráda. Nevybírali jsme dlouhou dobu, protože na mě koukli a dostala jsem přímo takový skvostný model," prozradila v rozhovoru pro Super.cz.

Eva si na sebe může vzít skoro cokoliv, jelikož se pyšní dokonale štíhlou postavou. Festivalový týden si přijela užít se svojí sestrou a herečkou Petrou Nesvačilovou (32). Eva s kamarádkami se na večírcích rozhodně nevzdávaly brzy, ba naopak vždy si to pěkně užili, a to bylo vidět i na poslední párty. „Těším se domů, nevím, co se stane dnes, ale mám pocit, že jsem to zvládla s kloboučkem, všechno v pořádku," usmívala se Josefíková.

Dlouhou dobu ale doma nepobyde, jelikož léto skoro mít nebude. „Prázdniny nemám. Mám docela intenzivní pracovní léto. Budeme hrát na letní scéně divadla Ungelt představení Kdokoli může dělat cokoli," dodala v rozhovoru pro Super.cz.

Témata: Eva Josefíková Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary (MFF KV) Karlovy Vary Lenka Kermes