Tamara Klusová má po úrazu na dovolené obrovské problémy! Sama teď nezvládnu vůbec nic, přiznala

Tamara Klusová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. července 2018 16:05

Manželka zpěváka Tomáše Kluse Tamara skončila po nepovedené dovolené u moře v nemocnici! To, co původně vypadalo jen jako rozseknuté koleno, se nakonec ukázalo jako mnohem větší zdravotní problém. A Tamara tak musela na operační sál!

Tamara se vydala na konci června autobusem na dovolenou k moři. A protože její muž měl vystoupení na festivalech, vyrazila bez něj jen s kamarádkami a dětmi. Hned první den se ale zranila! „Zaplavala jsem si a při návratu po chaluhovém schodišti se mi smýkla noha, a já si tak prorazila koleno pod čéškou,“ uvedla na sociálních sítích.

Její manžel chtěl samozřejmě ihned vyrazit za ní, ale Tamara mu to zakázala. Po několika dnech přiznala, že její zranění je horní, než si původně myslela.

„Člověk míní, život mění. Z banálního pádu a rozseklého kolena se nakonec vyloupla operace přetrženého vazu,“ svěřila se Tamara Klusová. „Zastavit stát.... Stojím (čti ležim) a pomalu se začínám rozkoukávat. Rekapituluju, co všechno dělám špatně. Jak moc roztříštěná jsem,“ přiznala manželka zpěváka Tomáše Kluse.

Když se zranila, její manžel Tomáš chtěl samozřejmě ihned vyrazit za ní, ale Tamara mu to zakázala. A jak se zdá, teď si to trošku vyčítá. „Jak moc si jsem schopná do toho batohu života naložit, a vůbec si nepřipouštět, že už ho vlastně neunesu. Kde se ve mně vzala takhle destruktivní vlastnost, že všechno zvládnu sama? Tak teď jsem "za odměnu" ve stavu, kdy sama nezvládnu vůbec nic. Přitom vím, že moje tělo se o odpočinek hlásilo už dávno,“ přiznala matka tří malých dětí.

Všem proto přímo z nemocnice poslal vzkaz. „Buďme na sebe opatrní. Mějme se rádi. Poslouchejme svoje těla.… Vnímejme je a když cítíme, že nejsou v pořádku, nenechme se odbýt lhostejnými lékaři. Jsou to křehké schránky. Tělo je náš chrám,“ vysvětluje Tamara.

Ocenila také práci českých zdravotníků, kteří se o ni starají. „Děkuju těm nejúžasnějším zdravotním sestřičkám nemocnice na Bulovce, a především MuDr. Markovi Majerničkovi za jeho zlaté ruce. Jsem opravdu moc vděčná za vaši péči,“ dodala Tamara Klusová.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus