Hana Vagnerová otevřeně o Hollywoodu: Přivítání bylo tak drsné!

Hana Vagnerová 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. července 2018 19:39 | Aktualizováno: 6. července 2018 5:12

Sympatická Hana Vagnerová se jako herečka pokouší prosadit za velkou louží. A i když doma ji zná téměř každý, v zahraničí to tak rozhodně není! A Hanka přiznává, že to není právě příjemné!

Vagnerová se snaží prosadit v Hollywoodu. Jenže jak teď přiznala, přivítání bylo tak drsné, že se nepříjemně dotklo jejího ega! Toužila se sice uchytit v Los Angeles, brzy ale zjistila, že to není tak jednoduché.

Zjistila totiž, že se to tam herci jen hemží. „I řidič Uberu je herec. Postaví vás to tam trošku do jiné pozice. Když jsem tam přijela poprvé, tak to s mým egem něco udělalo. Tam povolání herec nic neznamená. Strašně vás to probere," přiznala Vagnerová s tím, že v tu chvíli zjistila, že na sobě musí hodně pracovat.

Za hranicemi tráví necelé tři měsíce z celého roku a už má za sebou i první casting, bohužel ale neúspěšný. „Myslela jsem, že se mi to už nestane. Casting probíhal v němčině, a ačkoliv německy neumím, naučila jsem se třístránkový text podle sluchu. Dostala jsem se na callback, což je z českého hlediska nic, ale z amerického je to skvělé,“ popisuje česká herečka.

Vše prý ale nakonec krachlo kvůli tomu, že nemluví anglicky. „Zkušenost to byla k nezaplacení. Myslela jsem, že omdlím,“ říká Hana, která se doma proslavila díky celé řadě filmů a seriálů. 

Žít v USA prý není snadné ani po finanční stránce, dokonce prý musela přespávat u kamarádů. Jednoduché to není ani s hledáním agenta. „Pokud nejste u nějaké větší agentury, jako je třeba Karel Roden, tak nevíte, jestli jsou dobré, nebo ne. Pak se vrátí člověk do Čech a je rád,“ dodala Vagnerová.

Témata: Hana Vagnerová Hollywood Los Angeles USA