Milionové dluhy? Zdeněk Godla má finanční problémy, zrušili mu i oddlužení

Zdeněk Godla 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. dubna 2023 17:32

Ačkoliv má herec Zdeněk Godla na kontě řadu viditelných a oblíbených rolí, v osobním životě se mu tak dobře nedaří. Údajně se topí v dluzích, a částky šplhají do milionů korun!

Zdeněk Godla se podle serveru Blesk topí v milionových dluzích! Od roku 2007 navíc bojuje s exekutory a podle serveru proti němu momentálně běží hned 19 řízení.

Soud navíc na návrh insolvenčního správce zrušil jeho oddlužení, protože porušoval podmínky. O zrušení oddlužení požádal jeho insolvenční správce Martin Goldstein, jak vyplývá z portálu justice.cz.

"Dlužník neposkytuje insolvenčnímu správci dostatečnou součinnost a současně nejsou na účet majetkové podstaty zasílány pravidelné splátky v dostatečné výši," tvrdí Goldstein.

Schválené oddlužení manželů Zdeňka Godly a Jany Godlové, kteří bydlí v Chomutově, tedy bylo zrušeno. S tím ale herec nesouhlasí.

"Proti tomuto rozhodnutí soudu se určitě odvolám. Hlavním důvodem toho všeho je, že já nejsem spokojen s dosavadním insolvenčním správcem a budu ho měnit," řekl Blesku Godla.

Tvrdí navíc, že má své dluhy jsou srovnané. "Jsou tady jen nesrovnalosti ve fakturách," podotkl. Podle serveru ale celková částka, kterou herec dluží exekutorům a pojišťovnám, činí 1,5 milionu korun.

Největšími věřiteli jsou Innogy, VZP a Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra, kde Godla údajně dluží dohromady přes milion korun. Insolvenční správce navíc eviduje nedoplatek z vyúčtování příjmu za rok 2021 ve výši 420 tisíc korun.

Menší částky pak Godlovi  dluží České správě sociálního zabezpečení, Finančnímu úřadu či společnosti Chomutovská bytová za neplacení nájemného.

Témata: Zdeněk Godla