Lucie Vondráčková prozradila, proč děti nebere na premiéry filmů!

Lucie Vondráčková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. dubna 2023 18:51

Lucka Vondráčková si své soukromí ráda střeží. Zdráhá se sdělovat podrobnosti o svém partnerovi a ani s dětmi ji není na různých akcích vidět. Proč tomu tak je?

"Soukromí je křehká věc a já nikdy neměla potřebu se o něj dělit. Za Zdeňka i za mě mluví naše práce. Život je fajn žít bez reflektorů," řekla Sedmičce zpěvačka a herečka.

Dodala, že stejný postoj se týká i jejích dětí. "Často se mě ptají, jestli je vezmu na nějakou akci. Premiéry filmu, křty knížek a nevím co ještě, kde jsou novináři. Neberu je tam," uvedla.

"Až budou znát svou vlastní cestu, rozhodnou se samy, jestli chtějí, nebo nechtějí být vidět. Teď je čas učení a hledání toho, co je opravdu baví," dodala.

Kvůli dětem také podle svých slov dlouho odmítala jak divadelní, tak seriálové nabídky. Chtěla být neustále s nimi a neuměla si představit, že je třeba i jeden večer nebude uspávat.

"Teď už cítím, že můžu trochu točit a zkoušet. Začala jsem opatrně pár krásnými rolemi v hezkých seriálech. Je úžasné pozorovat, jak všechno plyne přesně tak, jak má," dodala.

Témata: Lucie Vondráčková