Strach o Bohdalovou? Dcera otevřeně promluvila!

Jiřina Bohdalová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. července 2018 10:10

Před několika týdny musela být Jiřina Bohdalová po pádu ze schodů převezena do nemocnice. Nyní už je v pořádku, poprvé ale o pádu promluvila její dcera Simona Stašová.

Bohdalová trávila velikonoční svátky ve Spojených státech u kamarádky. Zřejmě se ale po příletu potýkala s únavou z časové posunu, protože se doma zřítila ze schodů. 

Byla převezena do Vinohradské nemocnice na ošetření, naštěstí se ale neprokázalo žádné závažnější zranění. Podstoupila prý CT mozku, aby se vyloučilo krvácení, a další vyšetření. Vše ale dopadlo negativně. Přesto byla herečka nucena zrušit svá představení.

Její dcera Stašová si ale po nehodě okamžitě si totiž vzpomněla na svého otce Břetislava Staše, který po podobném pádu prodělal dvě operace mozku.

"Něco podobného jsem zažila i se svým tatínkem, který si při pádu vážně poranil hlavu. Bylo to strašné a přála jsem si, abych to už nikdy nezažila,“ řekla deníku Aha herečka.

"Máma se zrovna vrátila z Ameriky a časový posun jí neudělal dobře. Šla po schodech a zamotala se jí hlava. Jenže se na schodišti neměla, čeho chytit... Ještě štěstí, že je trošičku oplácanější a měla, na co padnout!“ dodala s tím, že v domě nechaly s přidělat na schodiště zábradlí.

Témata: Jiřina Bohdalová Simona Stašová