Simona Krainová pod palbou kvůli nahotě: Vzkaz všem ženám!

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. dubna 2023 15:05

Simona Krainová sice před několika týdny oslavila kulaté 50. narozeniny, přesto jí nedělá problém se ukázat, jak ji pánbůh stvořil. Potíž s tím však mají lidé na sociálních sítích, kterým musela "podat vysvětlení".

Krainová zveřejnila záběry, na nichž je úplně nahá, v pondělí na instagramu. Také tentokrát se objevila řada negativních komentářů, s jejichž autory se vypořádala v dalším příspěvku na sociální síti.

"Chápu, že si mnohé z vás v záplavě povinností neuvědomují samu sebe, svoji krásu, intimitu, sexualitu... některé ženy totiž často zcela nesmyslně potlačují svoji ženskost a mají potřebu řešit ostatní," spustila.

Modelka proto vyzvala ke změně. "Nebuďte tak sebekritické a zároveň kritické k ostatním ženám. Podporujme se namísto hejtu... urvěte si kousek času pro sebe a soustřeďte se na svoji spokojenost, ne na ostatní," napsala.

"Spokojenost sama se sebou se totiž silnou měrou odvíjí i od naší sexuality a zdraví... sexualita k nám neodmyslitelně patří, ať se to někomu líbí nebo ne," pokračovala Krainová.

"Hlavně v tom nesmyslném tabu nepokračujme u našich dětí. Buďme, prosím, svobodnější, usměvavější, tolerantnější. Nebuďte obětí výchovy, chorobného srovnávání se, nebo debilního chování anonymních profilů na sociálních sítích," dodala. 

Témata: Simona Krainová