Krutý osud Michala Jančaříka: Místo moderování musel pod kudlu! Přišel i o druhou ledvinu!

Michal Jančařík 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. července 2018 11:59

Moderátor a herec Petr Jančařík (66) se jako každý rok vydal na filmový festival do Karlových Varů. Jenže letos mu není příliš do smíchu, má totiž strach o svého syna Michala!

Moderátor televize Nova Michal Jančařík skončil na vozíku po transplantaci ledviny. Chvíli po ní mu totiž v nemocnici praskla céva v páteři a poškodila mu míchu. Michal se sice naobrazovky vrátil a o svůj pohnutý osud se podělil s diváky prostřednictvím pořadu Nova Stars, přesto na tom ale teď není příliš dobře.

„Člověk si musí zvyknout na to, že vypadá, tak jak vypadá. Nemá břišní svaly, tak se mu vypoulí břicho. Mám tam sedmikilovou ledvinu, takže se mi vypoulí ještě víc. Nemůžu s tím moc dělat, jediné, co můžu, je se s tím vyrovnat,“ vysvětloval nedávno Michal.

To ještě netušil že za chvíli bude muset pod kudlu znova! „Michal musel do nemocnice. Bohužel musel na odběr druhé ledviny. Nedá se nic dělat,“ přiznal serveru Expres zdrcený Petr Jančařík.

Přesto se prý Michal nevzdává. „Uvidíme, jak to bude pokračovat. Takového bojovníka jen tak člověk nepotká,“ vysvětluje Jančařík s tím, že sílu jeho synovi dává právě práce.

Michal je podle něj odhodlaný se vrátit, pomáhá mu prý i postoj Novy. „To klobouk dolů. Pořád s ním počítají. Michal začal dělat sportovní zprávy a teď dokonce měl přejít na normální zprávy. Myslím, že mi říkal, že má moderovat v pondělí v poledne. Musel ale do nemocnice,“ vysvětluje tatínek Michala Jančaříka.

Přiznal také, že svého syna velice obdivuje. „Já jsem ho ještě neslyšel, že by si stěžoval, nám přitom vadí všechno. Vždycky se trochu stydím, když si vzpomenu, co všechno musí Michal překousnout,“ dodal Petr Jančařík.

Témata: Michal Jančařík