Brodská se naštvala: Tohle mi pořádně zaplatí!

Tereza Brodská podporuje TOP 09

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. července 2018 13:38

Herečka Tereza Brodská se na konci května vážně zranila. Kvůli tomu dokonce musela odsunout natáčení seriálu Ulice, kam se měla po letech opět ve velkém stylu vrátit. A protože nemůže pracovat, rozhodla se peníze požadovat přímo po klubu, kde se zranila!

Brodská skončila v nemocnici po nepříjemném úrazu na jednom večírku. „V momentě, kdy jsem se chystala jít popřát na pódium kamarádovi k jeho firemnímu jubileu, šlápla jsem do osmdesáti centimetrové díry mezi pódiem a schodem, jen jsem vyjekla bolestí,“ prozradila tehdy Blesku herečka.

V nemocnici se ukázalo, že má po pádu přetrhané šlachy a naštípnutou kost. Kvůli svému zranění se Brodská pořádně naštvala na klub, kde se zranila. „Byla tam tma a nechápu, jak nějaký podnik může toto místo neoznačit reflexní páskou,“ divila se Tereza.

Její zranění nepřišlo právě v nejvhodnější chvíli. Brodská totiž měla začít natáčet seriál Ulice, do kterého se po letech vrací! Televize Nova musela natáčení jejích scén odsunout. V noze se navíc herečce údajně udělal zánět, kvůli kterému musela být opět hospitalizovaná a skončila na kapačkách.

Už šest týdnů tak upoutána na lůžku a nemůže pracovat. Není divu, že to Terezu pořádně naštvalo. „Paní Brodská už zahájila právní kroky a po podniku, kde se zranila, bude požadovat finanční náhradu," cituje server Aha! dobře informovaný zdroj z hereččina okolí.

Témata: Tereza Brodská