Staronová láska Dary Rolins? Tahle fotka rozvířila vody!

Matěj Homola a Dara Rolins s dcerou Laurou

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. července 2018 21:47

Dara Rolins se oklepala z Rozchodu s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem, avšak klid mezi nimi stále není. K jejich vztahu se naposledy vyjádřila, když jí zasáhla Rytmusova slova o lásce, sama ale přitom byla zachycena na podivné fotografii.

Od rozchodu s otcem Dařiny malé dcery Laury uplynulo už osm let. Konec vztahu se zpěvákem a kytaristou kapely Wohnout Matějem Homolou se přitom neobešel bez komplikací.

Jak se ale zdá, nyní mezi oběma rodiči panuje skvělá atmosféra. Minimálně o tom vypovídá fotka, která se objevila na Homolově instagramu, kde rodiče vyzvedli dceru, která si přebrala vysvědčení.

"Dnes je nejlepší den v roce… pro rodiče, který teď dva měsíce nebudou muset vstávat," napsal k tomu Homola. A v komentářích se okamžitě strhly spekulace.

Lidé píší, že jim to na fotce sluší a že tvoří skvělý pár. Někteří se dokonce zamýšlí nad tím, že by oba mohli být zase spolu. "Dejte to zas dohromady," navrhuje jedna z fanynek.

Oba tak dali volný průchod spekulacím, to jestli se k sobě ale vrátí nebo ne si zatím netroufáme odhadovat. Na druhou stranu, ani mezi celebritami by to nebyl první comeback.

Témata: Dara Rolins Matěj Homola (zpěvák)