Vítězka Peče celá země Martina Kynstlerová utajila těhotenství! Porodila chlapečka!

Martina Kynstlerová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. února 2023 16:42

Vítězka poslední řady pořadu Peče celá země se podruhé stala maminkou. Porodila synka Jakuba, a to v krásném datu 23. 2. 2023. Ačkoliv těhotenství tajila, o radostnou novinu se s fanoušky podělila.

Martina Kynstlerová je plná překvapení. O svém soukromí příliš nemluví a například to, že je vdaná, se diváci dozvěděli až poté, co soutěž vyhrála.

Bylo pouze známo, že má jednoho syna jménem Jaroslav. To už ale také neplatí a před pár dny k němu přibyl bratříček jménem Jakub. Na sociální síti se pochlubila nejen snímky novorozeného syna, ale i datem, kdy bude slavit narozeniny. Na svět přišel 23. 2. 2023.

Nepřekvapivě se dočkala řady gratulací, mezi kterými nechyběly ani ty od známých tváří. Pogratuloval jí například Josef Maršálek nebo moderátorka soutěže Tereza Bebarová.

Martina za triumf v druhé řadě soutěže získala finanční odměnu 100 000 korun a poukaz v totožné hodnotě na produkty společnosti ETA. Potýkala se ale zároveň s vlnou negativních komentářů od lidí, kteří jí vítězství nepřáli.

Přesto tehdy podle porotců vyhrála zaslouženě. Vítězka totiž v jejich očích zvládla všechny tři úkoly: bonboniéru, pečenou Aljašku i antigravitační dort. "Dokázala si velmi dobře zorganizovat čas a vybrat vhodné recepty pro osobní i kreativní výzvu tak, aby byly zajímavé a zároveň nepřecenila svoje možnosti," uvedla v posledním díle pořadu porotkyně Michaela Landová. 

Josef Maršálek tehdy podotkl, že štěstí přeje připraveným. "Finálový dort zvládla Martina s grácií a v časovém limitu, její čokoládová bonboniéra byla nápaditá a robustní, a nakonec technická Aljaška, byť skončila jako druhá, byla splněna," poznamenal.

Témata: Soutěž Peče celá země Martina Kynstlerová