Už hledá chlapa? Andrea Pomeje otevřeně o milencích!

Andrea Pomeje

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. června 2018 22:47

Andrea Pomeje stála za svým manželem Jiřím v době, kdy bojoval s rakovinou. Poté ale jejich vztah ukončila. Jak to má nyní s jinými muži?

Andrea Pomeje přiznala, že ji manželova těžká nemoc, operace a nadměrné pití alkoholu vyčerpávalo. Důvodem jejich rozchodu ale bylo i jeho chování, stejně jako příliš kladný vztah k alkoholu.

A už v tu dobu vyhrožoval sebevraždou. To ale nebyl jeho jediný problém. V květnu 2017 mu lékaři diagnostikovali rakovinu hrtanu. Do konce června Jiří Pomeje podstoupil 33 ozařování.

V říjnu přidal další rána – lékaři mu oznámili, že vyjmutí hrtanu je nevyhnutelné, protože ozařování nepomohlo. Pak herec zahájil hladovku, při které zhubl 30 kilo.

Kvůli ní ale také výrazně zeslábl a po Vánocích skončil se silným zápalem plic na JIP. Po únorové pětihodinové operaci mu v březnu do krku voperovali hlasovou protézu.

Ačkoliv s ním prožila nejtěžší chvíle, už to nezvládala a Jiřího vyhodila. Na jiné chlapy ale teď nemá ani pomyšlení. Muži ale myslí na něco jiného. "Všimla jsem si, že když náhodou jdu někam do společnosti, chlapi po mně teď víc zírají. Někteří vyloženě čumí," prozradila webu Extra.

Podle jejích slov je to ale nepříjemné. "S Jirkou to ale celé byl takový záhul, že se potřebuju hlavně dostat z toho, co jsme v posledních měsících prožívali. Opravdu mě nenapadla jedna jediná myšlenka, že bych si měla někoho najít," dodala s tím, že nehledá ani nikoho po intimní stránce.

"Fakt nikoho nemám a nemyslím si, že bych někdy v blízké budoucnosti měla. Řeším výchovu dcery, práci, musím se ohánět," uzavřela s tím, že co bude dál neví.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje