Krampolová otevřeně o manželovi: Opustí ji kvůli jejímu pití?

Hana Krampolová 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. června 2018 13:51

Hana Krampolová měla v minulosti velké problémy s alkoholem, dokonce se kvůli nim ocitla v psychiatrické léčebně! S léky i alkoholem prý už ale radikálně ubrala. Teď přiznala, že ji k tomu donutila strach ze ztráty manžela!

Jiří Krampol (79) se už prý nemohl na alkoholové excesy své ženy dívat. Krampolová se podle svých slov dokonce bála, že ji moderátor opustí a ona tak zůstane sama! I proto sekla se svými neřestmi.

Krampolová ale zároveň připouští, že si skleničku čas od času neodpustí. „Omezila jsem pití a musím přiznat, že je to o hodně lepší!“ řekla deníku Aha! Hana.

Právě Jiří měl podle ní ze změny životního stylu největší radost. „Největší radost jsem udělala manželovi, kterému jsem omezení alkoholu dala jako dárek k jeho nadcházejícím osmdesátinám,“ prozradila.

„Jirka byl z mého pití hodně špatný a mně došlo, že bych o něj mohla přijít. To jen utužilo naše manželství. Prožíváme jedno z nejhezčích období,“ svěřila se Krampolová.

A nebere už prý ani léky proti bolesti. „Chodím na rehabilitace a začala jsem plavat, aby se mi ruka opět vrátila do normálu, protože to pořád není dobré,“ posteskla si Krampolová, která si při pádu ze schodů před pěti lety zlomila rameno.

Její manžel Jiří už dřív prohlásil, že za to, jak skončila Hanka, může fakt, že byla bez práce. Hanka se teď proto snaží, aby pořád jen neseděla doma! „Jezdím s Jirkou na besedy a tento týden nás čeká natáčení seriálu Kameňák. Mám tam i s naším pejskem malou roli,“ dodala Krampolová.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol