Velké plány brzy rozvedené Paroubkové!

Petra Paroubková 7

Autor: Lelková, stars24.cz

27. června 2018 13:12

Petra Paroubková je sice pořád manželkou expremiéra Jiřího Paroubka, ale i přesto si znovu užívá života! Ve společnosti jí to moc slušelo, a dokonce prozradila, jak to teď má s muži.

Na slavnostním otevření restaurace L’Osteria, kde byla s kamarádkou, prozradila, že o vážnou známost zatím nestojí.„Pracuji se spoustou mužů. Mám bratra a spoustu klientů, ale že by tady byl někdo, s kým bych bydlela nebo něco podobného, tak to v nejbližší době ani neplánuji,“ svěřila se v rozhovoru pro Expres.cz.

Rozvádějící Paroubková, dala jasně najevo, že do jejích vztahů nikomu nic není. „Já už nejsem veřejně známá osobnost. Můžu mít deset chlapů, jednoho nebo žádného,“ konstatovala Petra.

Petra se tak pobavila před dalším soudem o svěření péče jejich osmileté dcery Margarity, který se konal dnes v 11 hodin dopoledne. Nakonec to soud ani nemusel řešit, jelikož se manželé dohodly mimosoudně. „Řízení bylo zastaveno, jelikož obě strany vzaly své návrhy zpět a dohodly se mimosoudní cestou," řekla soudkyně. Zatím byla dcera svěřena do výhradní péče Petry Paroubkové a Paroubkovi byly vyměřeny desetitisícové alimenty. Jak to skončilo dnes, zatím není známo.

Témata: Petra Paroubková Jiří Paroubek rozvod