KryštofKemp v ohrožení? Krajčo kvůli bolesti nemohl mluvit ani zpívat! Teď poslal fanouškům vzkaz!

Richard Krajčo a Kryštof 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. června 2018 15:34

Zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo se před několika dny svěřil, že to trápí velké zdravotní problémy, kvůli kterým musel dokonce zrušit vystoupení na jednom ze slovenských festivalů! Problémy jsou o to nepříjemnější, že už za pár dní má začít KryštofKemp!

Krajčo se za zrušené vystoupení omluvil na sociálních sítích, svěřil se s tím, že mu kvůli skřípnutým nervům přestala fungovat polovina těla. „Díky fyzioterapeutům se dnes mohu sice na nohy postavit, ale to je tak vše, co zmůžu,“ popisoval Krajčo před několika dny.

Otevřeně také přiznal, že kvůli bolesti nemůže pořádně mluvit, natož zpívat! To byla obrovská komplikace, už 7. července má totiž začít KryštofKemp - zážitkový hudební festival s kapelou Kryštof a jejich kamarády, který se letos uskuteční hned na sedmi místech.

Kempy jsou beznadějně vyprodané, a Krajčovy zdravotní problémy by všechno pořádně zkomplikovaly! Jak se ale zdá, fanoušci nemusejí mít obavy. „Nebojte, už je mi lépe ... mnohem lépe, má fyzioterapeutka a léčitelka Janička umí zázraky. A tak...se můžu začít brutálně těšit,“ vzkázal prostřednictvím sociálních sítí Krajčo.

Připomněl také, že letos se koná už o třetí ročník. „Bude od nás nejvymazlenější. Už za 11 dní to vypukne!!! Hezké čekání vám přeje tentokrát King Richard,“ dodal Krajčo.

Témata: Richard Krajčo Skupina Kryštof