Druhá Janečkova manželka odvezla novorozenou dceru do Bhútánu!

Lilia Khousnoutdinova 8

Autor: Lelková, stars24.cz

26. června 2018 18:22

Jen pár týdnů po porodu se druhá manželka boháče Karla Janečka (44) Lilia Khousnoutdinová (30) rozhodla vydat na zahraniční cestu do Bhútánu. I na ní samotnou by byla cesta nebezpečná, ale Lilia se rozhodla vzít s sebou i novorozenou dceru Isabelu.

I když je jejich dceři jen pár týdnu i tak jí musela složitě zařizovat pas. Isabela přišla na svět doma ve vaně v neporušeném vaku blan, ale už teď si doma moc nepoleží. Nejen že, pár dní po porodu Lilia skákala padákem, teď sbalila kufry a kočárek a odletěla do Asie.

„Jednou za dva roky se koná celoevropský sraz všech spolků přátel Bhútánu a Bhútánské diplomatické mise. Zrovna vyšel na teď. Zkoušela jsem se přemluvit, že tam nemusím být, ale nešlo to. Udělat malé pas sice nebylo lehké, ale od včera je oficiálně francouzský ‚občánek‘ a už nás nikdo nezastaví,“ napsala k fotce, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu.

Cesta do této země ale není jen náhoda, právě zde se v místním buddhistickém chrámu vzala Khousnoutdinová miliardáře Janečka a také zde počali dítě.

I když byl Janeček u porodu dcery a pravidelně ji i Liliu navštěvuje, nadále zůstává se svou oficiální manželkou Mariem Mhadhbi (34).

Témata: Karel Janeček Lilia Khousnoutdinova