Neštěstí u Klusů! Vážné zranění na dovolené!

Klusovi na dovolené 2018 7

Autor: Lelková, stars24.cz

25. června 2018 17:45

Tamara Klusová (30) vyrazila po dlouhém plánování s jejich třemi dětmi autobusem na dovolenou. Když po několikahodinové cestě dojeli na místo, doufala v zasloužený odpočinek. Ten se ale hned druhý den zvrtnul po pádu na schodech!

Po uklouznutí na schodech u moře si těžce poranila koleno. Po převezení do místní nemocnice jé doktoři koleno zašili sedmi stehy. Zatímco Tomáš Klus (32) celý víkend jezdí po festivalech, jeho manželka sebrala děti a vyrazila s partou do Chorvatska.

„Před zhruba 2 měsíci mě napadlo, že uspořádám výlet k moři pro moje nejbližší kamarádky s dětičkami, které z většiny jsou matky samoživitelky. Slíbila jsem, že najdu zájezd za přijatelnou cenu a splníme tak dětičkám přání jet k moři. Jak jsem řekla, tak jsem udělala. Nakonec se nás sešla parta 25 lidí," napsala Tamara k fotce z nemocnice na sociální síti.

„Zaplavala jsem si a při návratu po chaluhovém schodišti se mi smýkla noha, a já si tak prorazila koleno pod čéškou. Usedla na ty schody a naprosto v šoku jsem koukala na tu díru a přála si, aby se vrátila zpátky. To se však nedělo a já tak vyběhla směrem k ostatním se slovy,, hele asi blbý, mám rozřízlou nohu”. V ten moment už na mě šly ale mrákoty a já se sesunula k zemi. Následný odjezd do nemocnice s místním trhovcem, u kterého jsme dnes nakoupili všem dětem vodní hračky, a on nás s bezpodmínečnou láskou odvezl do nemocnice. Hodinové vyšívání nakreslilo sedm stehů a já si teď povídám sama se sebou," komentuje manželka známého zpěváka celou situaci. Její manžel Tomáš Klus chtěl za ženou okamžitě přijet, ale sama manželka mu to rozmluvila. „Zažíval jsem neuvěřitelnou bezmoc, když milovaný člověk je tak daleko a vy nemůžete nic dělat. Mám super ženu, která zvládne úplně všechno. Okamžitě jsem chtěl za ní odjet a všechno zrušit, ale Tamara mi to zakázala, že vše zvládne a já si nemám dělat starosti," svěřil se Klus deníku Blesk.

Témata: Tamara Klusová Tomáš Klus