České celebrity podpoří Petra Pavla! Kdo se zúčastní jeho akcí?

Petr Pavel

Autor: ČTK

18. ledna 2023 19:21

Kandidát na prezidenta Petr Pavel vyráží za voliči. Na některých jeho veřejných akcích ho podpoří i známé tuzemské celebrity.

Ve čtvrtek dopoledne se Pavel vypraví vlakem z pražského hlavního nádraží do Ostravy. Již v úterý se vydal do Ústí nad Labem, kde ho přivítaly davy voličů.

Pavel dnes novinářům řekl, že má trochu obavy, aby se ostravská akce kvůli případnému vysokému počtu účastníků odehrála v pořádku, jeho tým chce proto přípravě věnovat zvýšenou pozornost. Večer pak má v plánu setkání s mladými voliči v restauraci Kurnik Šopa.

V pátek ráno si Pavel prohlédne v Ostravě firmu Vítkovice Steel a následně se dodávkou vydá do Brna na další setkání s voliči. To je naplánováno u Janáčkova divadla.

Pavlův volební tým avizoval účast herců Vladimíra Polívky a Ondřeje Vetchého, na akci promluví i jihomoravský hejtman Jan Grolich (KDU-ČSL) a brněnská primátorka Markéta Vaňková (ODS). Z Brna se Pavel večer vydá opět dodávkou do Prahy. Program na další dny zatím Pavlův tým nezveřejnil.

Příští týden se Pavel soustředí zejména na debaty s Babišem, když mu zbyde čas, zorganizuje další cesty do regionů. Na dotaz, zda plánuje setkání i v Praze, odpověděl, že s voliči se setkává každý den, když vyjde z domu. Připomněl úterní setkání s Nerudovou, jejich týmy a mladými voliči v pražské restauraci Kolkovna.

Témata: Petr Pavel Boleslav Polívka Ondřej Vetchý