StarDance 2023: Komu bude Eben předávat slovo a koho zhodnotí Chlopčík?

Takhle vypadala sestava 11. řady StarDance. Kdo bude další? 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. ledna 2023 11:18

StarDance a Survivor na první pohled nemají mnoho společného, spojuje je ovšem divácký zájem, který vede i k tomu, že se dlouho dopředu spekuluje o účastnících další řady. Kdo by se letos měl objevit na parketu?

StarDance byla naposledy v programu ČT předloni a letos by se měla vrátit. Na přímé přenosy si ale diváci ještě počkají, protože poběží až po letních prázdninách. V dubnu budou oficiálně odhalení účastníci dvanácté řady. Jenže už teď prosakují určité informace.

Spekulace o čtyřech možných soutěžících přinesl server super.cz. Dokonce má dojít na jeden manželský pár, konkrétně prý půjde o herce Marka Adamczyka a snowboardistku Evu Adamczykovou (dříve Samkovou).

Šampionka ze Soči 2014 nemá být jedinou olympijskou medailistkou v sestavě. Z tohoto ranku ji údajně doplní vodní slalomář Vavřinec Hradilek, stříbrný z olympiády v Londýně v roce 2012. 

Další hvězdou na parketu má být Iva Kubelková, kterou tak Česká televize "přetáhne" z Primy, kde uvádí pořad ShowTime.

Najisto se dá zřejmě počítat s osvědčenou moderátorskou dvojicí Marek Eben a Tereza Kostková. Dvěma stálicemi v porotě jsou pak Zdeněk Chlopčík, který nechyběl v jediné sérii, a Tatiana Drexler (od druhé řady).

Témata: StarDance Iva Kubelková Eva Adamczyková (dříve Samková) Marek Adamczyk Vavřinec Hradilek (kajakář) Česká televize