Tomáš Klus v slzách: Zemřela jeho milovaná sestřička Koudelka!

Tomáš Klus 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. ledna 2023 21:35

Zpěvák Tomáš Klus truchlí nad smrtí své kamarádky Petry Koudelkové, kterou nazýval svou sestřičkou. Petra ve 30 letech prohrála boj s nemocí motýlích křídel.

"Milovaná, věřím, že tam kam si teď letíš mají daleko měkčí peřiny, než tady. Přesto teď pro slzy nevidím na display," napsal Klus na svém Instagramu. Truchlí nad smrtí své kamarádky Petry, která mu byla velmi blízká.

"Svět není zvyklej na takovou chuť do života a tak Ti zvostra přistřih křídla, ani to Ti však nezabránilo šířit kolem sebe entuziasmus po hrstech a humoru tolik, že si vždycky všichni říkali, kde se to v tý holce bere. Tak tu sedím a nechápu. Piju Tvý eiskafee brčkem a jenom čumím a říkám si, co všechno jsem Ti ještě neřek," napsal zpěvák.

Petra v pouhých 30 letech prohrála svůj boj s nemocí motýlích křídel, nevyléčitelnou nemocí, která se projevuje bolestivými puchýři. "Tvá nekonečná bolest a Tvůj nebolestímslej přístup k ní, léčil všechny kolem, ale ani tolik uzdravených duší neubralo nic na Tvém stále větším utrpení," vzpomíná Klus.

"Nikdy na Tebe nezapomenu, protože jsi mě naučila, lépe než učené knihy a všechno to splašené snažení o probuzení ducha, že život se děje teď a každý okamžik s Tebou byl prodchnutý vzácností a úctou k možnosti být - v neopakovatelné kombinaci s Tvým - ale zase se z toho nepřeposrat, že jo," dodal.

"Nikdy na Tebe nezapomenu, protože díky Tobě vím, že život v křivdě nikam nevede, že předurčení, sebevíc pitomé, je jen výzva k tomu vydolovat ze sebe svůj nezlomný světelný potenciál, že každá překážka je možností naučit se skákat výš, flusnout až za moře, abych Tě citoval," napsal dále zpěvák.

"Byla, jsi a budeš hvězdou na nebi splněných přání, protože teprve skrze přijetí křehkosti lze přijmout a ovládnout sílu bytí," uvedl závěrem.

Témata: Tomáš Klus