Dominika Gottová: Žádost o ruku u vánočního stromečku!

Dominika Gottová ve videoklipu k písni. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. ledna 2023 13:43

Dominika Gottová prozradila, jak prožila Vánoce ve Finsku, kde se tradice alespoň částečně liší oproti Česku. A mezi dárky se objevil i zásnubní prsten. Jak je to možné, když je nejstarší dcera Karla Gotta vdaná?

Když se Gottová po smrti milovaného tatínka na nějaký čas vrátila do Česka, vypadalo to i na rozvod s jejím manželem Timem Tolkkim. Nakonec z něj ale sešlo, pár se dal opět dohromady a u vánočního stromečku měl tentokrát společnost.

Nejstarší dcera slavného zpěváka prozradila, že se slavilo u maminky jejího muže, dorazil i jeho bratr Tero s přítelkyní Laurou z Portorika. Ti dosud udržovali vztah na dálku, který jim však už nestačil. 

"A protože si říkali, že už tohle nebudou donekonečna praktikovat, tak se rozhodli vzít. On ji krásně pod tím vánočním stromkem před námi požádal o ruku a dal jí snubní prsten s diamantem," popsala deníku Aha!. 

Gottové podle jejích slov ukápla slzička, pak zmínila ještě jednu zajímavost. "Laura bude jeho třetí ženou, což mají s Timem společné, protože já jsem také jeho třetí manželka," dodala. 

Témata: Dominika Gottová