Dejdarův syn Matěj: Tohle tajemství práskl na svého otce!

Dejdar, Martin 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. června 2018 16:15

Martin Dejdar (53) za sebou má celou řadu výrazných rolí. Do paměti většiny Čechů se ale zapsal především svým úžasným dabingem Barta Simpsona. Hercův syn Matěj (19) na něj práskl, že s v životě často chová jako zmíněný kreslený uličník!

Syn Martina Dejdara na svého otce práskl, že se občas nechová přiměřeně svému věku. „Táta je v některých věcech stejný jako Bart Simpson! Je to blázínek,“ prozradil v rozhovoru pro Frekvenci 1 Matěj.

„Když jsem byl malý, tak jsem chvíli vůbec nevěděl, že táta mluví Barta. Přišel jsem na to až po několika dílech. Nicméně jsem si tehdy ve světě Simpsonových žil,“ přiznal Matěj Dejdar, který si ve filmu Kluci z hor svého tátu jako mladíka.

Sám Dejdar už v minulosti přiznal, že po něm lidé chtějí, aby jim člena rodiny Simpsonových předvedl. „Vím, že mi podobnými žádostmi chtějí lidi dělat radost, takže se samozřejmě nezlobím. Ale je fakt, že věta "to nejlepší, co jste v životě udělal je, že jste namluvil Barta", mě úplně nenadchne. Mám Barta i všechny ty mrazíky a ozzáky rád, ale dělal jsem i jiné věci,“ posteskl si před lety.

Přesto na postavu žlutého rošťáka nezanevřel a dokonce jí i závidí! „Bart má výhodu v tom, že mu bude v jakémkoli věku pořád jen těch deset let. Může si tudíž dovolit kdykoli cokoli a vždycky mu to projde. To je něco, co všichni celý život chceme a nikdy to nebudeme mít. Splněný lidský sen,“ dodal Dejdar.

Témata: Martin Dejdar Simpsonovi