Simona Krainová a předsevzetí bez zábran: Budu arogantní a kousavá!

Simona Krainová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. ledna 2023 16:10

Nový kalendářní rok s letopočtem 2023 už ukrajuje svůj pátý den. Předsevzetí si do letoška dala také Simona Krainová, nebylo však výhradně pozitivní. Zahrnula do něj totiž i pěkně ostré poznámky vůči některým lidem.

Úvod jejího předsevzetí byl hodně požitkářský. "Začnu si ještě víc užívat to, co mám, to, že jsem naživu. Budu se víc radovat z maličkostí, budu víc objímat lidi, které mám ráda," spustila Krainová.

"Budu milovat, budu tancovat, budu se hlasitě smát, budu dělat jen to, co mě baví a naplňuje, budu ještě víc cestovat a poznávat svět, ochutnávat dobrý jídla a pít dobrý víno," pokračovala.

Modelka nemohla vynechat své děti. "Budu pozorovat, jak rostou, a modlit se, aby měli tak báječný život, jako žiju já... aby si nikdy nedali nikým zkrátit křídla a aby jim nikdo nikdy nevzal svobodu a chuť do života... aby se z nich nikdy nestaly nudný ovce, co se celej život bojí vystoupit ze zóny komfortu," konstatovala.

"A abych nezapomněla... budu nadále hustá, arogantní a kousavá k lidem, co mě otravujou blbou energií a mají pocit, že mi můžou radit a poučovat. Proč? Protože mě to baví," vzkázala Krainová.

Témata: Simona Krainová