Vražda a sebevražda v Krkonoších otřásla Českem. Jak reagovala Eva Burešová?

Eva Burešová (herečka) 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. ledna 2023 8:40

Tragický konec několikadenního pátrání v Krkonoších v tomto týdnu otřásá celým Českem. Příběh pohřešované dvojice sledovala i Eva Burešová, svoje pocity vyjevila na sociální síti.

Nálezem dvou těl pohřešované matky se synem skončilo v pondělí pátrání v Krkonoších. V úterý pak policie sdělila, že případ vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu.

Na poslední vývoj kolem tragické události reagovala také herečka, zpěvačka a především dvojnásobná maminka Eva Burešová. "Všimli jste si někdy, jak velkou, hlubokou důvěru v nás děti mají?" začala svůj příspěvek na instagramu.

"Věří každému našemu rozhodnutí a kroku. Musí. Nikdo jiný jim nepomůže. Pár dní mi krvácí srdce a říkám si, když už máme potřebu si my dospělí ubližovat navzájem, vynechejme z toho naše děti. Když máme potřebu tento svět opustit, odejděme sami. Neberme je sebou," konstatovala.

Burešová vyzvala své příznivce, aby doma objali své děti. "Řekněte jim, že tu jste pro ně a buďte. A když vám bude nejhůř, nebojte se požádat o pomoc, prosím," dodala. 

Témata: Eva Burešová Vražda Krkonoše