Ivana Gottová: Čtvrtý rok bez Karla (†80). Slova o jeho odkazu a zadání od něj

Karel Gott s manželkou Ivanou na záběrech z filmu Karel 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2023 10:00

Do čtvrtého roku bez milovaného Karla vstoupila předevčírem Ivana Gottová. Poslední minuty předchozího roku alespoň mohli ona i televizní diváci strávit s jeho písničkami. Vdova pak promluvila o zadání od legendárního zpěváka a o jeho odkazu.

Ivana Gottová na Silvestra předem upozornila fanoušky, že ČT vysílá záznam koncertní Pocty Karlu Gottovi. A osvěžila sama sobě i jim, o co vlastně šlo.

"Vystoupilo více než čtyřicet Karlových přátel a kolegů, kteří zpívali jeho písně. Věřím, že pro ty z vás, kteří koncert uvidí poprvé, to bude krásný zážitek, a pro ty, kteří s námi v O2 Areně byli, milé připomenutí té nádherné a jedinečné atmosféry," poznamenala.

Na Nový rok pak vdova děkovala za krásné reakce diváků. "Mám velkou radost, že se vám koncert, který jsme podle Karlova zadání tak dlouho a s láskou připravovali, líbil," svěřila se.

"Čeká nás čtvrtý rok bez drahého Karla, ale v našich srdcích zůstává. Slibuji, že jeho odkaz budu opatrovat se stejnou péčí a láskou jako dosud," dodala Gottová.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová