Veronika Žilková prožila nelehký rok 2022! Co vše ji potkalo?

Veronika Žilková 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. ledna 2023 17:41

Veronika Žilková prožila nelehký rok. Oznámila během něj nejen rozvod, ale i úmrtí nejbližšího člena rodiny. A nevyhnula se jí ani autonehoda.

V českém šoubyznyse se loni řešilo hned několik pikantních rozchodů či rozvodů. Mezi ty překvapivé lze nepochybně zařadit konec vztahu Veroniky Žilkové a Martina Stropnického.

Žilková a Stropnický si řekli "ano" před 15 lety, již o tři roky dříve se jim narodila dcera. Jejich vztah v roce 2007 zásadně prověřila smrt syna Melichara jen pár měsíců po porodu.

Jejich vztah ale v posledních letech komplikovalo odloučení způsobené diplomatickou misí Stropnického v Izraeli, kde dělá velvyslance České republiky.

Nakonec se oba rozešli a skončili u soudu, kde Žilková řešila především financování života jejich dcery Korduly. 

Žilková ale ani v dalších aspektech života neměla moc štěstí. V živém vysílání na sociální síti koncem roku přiznala, že během cesty na představení do Nové Paky havarovala. 

"Takže já mám volno, těšila jsem se, jak si budu užívat, ale budu lítat po opravnách. Naštěstí jsem živá, nikomu se nic nestalo, ale tohle počasí a auto, chce to zvláštní opatrnost," zdůraznila tehdy svým fanouškům. Později dodala, že se srazila s autobusem.

Nakonec Žilkovou zasáhla o Vánocích nejsmutnější možná zpráva, ve věku 98 let zemřela její maminka Olga. Pevně věříme, že ten letošní rok se vše otočí a pro populární herečku bude plný radosti a štěstí.

Témata: Veronika Žilková