Michaela Ochotská: Kam se poděla bývalá televizní hvězda?

Michaela Ochotská 3

Autor: ČTK

1. ledna 2023 11:33

Michaela Ochotská bývala jednou z hlavních tváří televize Nova, pak se ale stáhla do ústraní. Nyní má s bývalým manželem, tenistou Lukášem Rosolem, syna Andrého, a také nový vztah.

Ale i vztah s bývalým manželem se podle ní zlepšil. "Za což jsem ráda hlavně kvůli Andrému, protože děti vše vnímají více, než si myslíme. Pak jim je z toho úzko a nikdo jiný než vy, tím myslím rodiče a chování k sobě, tomu nedokáže pomoci. Dospělí by si měli uvědomit, že jediný, kdo bojem mezi maminkou a tatínkem trpí, je pouze dítě. Ona mávne rukou, on to hodí za hlavu, ale dítě ne, to si spoustu věcí pamatuje i několik let," řekla serveru extra.cz.

Dodala, že věří, že vše špatné mají za sebou a teď už to bude jen a jen lepší. "Občas se životy lidí rozejdou a začnou žít jinak, jinde, s někým jiným… To se v životě stává. Důležité je, že jsme tady jako máma a táta pro Andrého. My tři jsme a budeme už napořád rodina, i když žijící odděleně. To je potřeba respektovat. Díky Andrému jsme vlastně navždy spojeni," prozradila na konto svého exmanžela.

Syna má nyní ve své péči. "Jsem ráda, že soud dal možnost vyjádřit se i dítěti, o kterém je rozhodováno. Neboť každé dítě má jiné přání, kde chce být, a je mrzuté, že o osudu dětí je mnohdy rozhodováno bez jejich skutečného názoru a přání," vysvětlila.

Ačkoliv se stáhla z televize, podle svých slov se nenudí. "Život letí tak rychle, pořád se někde něco děje, s malým neustále podnikáme aktivity, smějeme se, potkáváš se s novými lidmi, zažíváš nové věci, že se na špatné věci rychle zapomene. Navíc jsem to přijala jako fakt, že se vše mělo stát přesně tak, jak se stalo. Jinak by se to přeci nestalo," uvedla.

V současné době žije na Moravě a s celebritami je stále v kontaktu, o svých vztazích ale mluvit nechce. "Vážím si lidí, které vedle sebe mám a většina z nich nemá Instagram, neboť žijí život pro sebe, ne pro ostatní. Mě Instagram živí, mám malou výjimku. Takže ti odpovím tak, že přeci nikdo není sám a každý někoho má," svěřila se.

Témata: Michaela Ochotská