"Masakr." Ewa Farna prozradila, jak zvládá mateřství!

Ewa Farna se synem 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. prosince 2022 16:58

Zpěvačka Ewa Farna je dvojnásobnou maminkou a podle svých dřívějších slov si mateřství vůbec nedokázala představit. Jak to dnes zvládá?

Ewa Farna byla hostem v pořad 7 pádů Honzy Dědka, kde promluvila o tom, jak zvládá svou roli dvojnásobné maminky. Ačkoliv se dříve obávala, že to bude doslova masakr, nyní tvrdí, že je to lepší, než čekala.

"Je to masakr, ale když jsem viděla mamky se dvěma dětmi, říkala jsem si, že je úplný nesmysl to dát. Ale když je to vaše, tak to nějak jde," svěřila se. s tím, že se učí trpělivosti.

Novorozená dcera Ella ještě neoslavila ani rok a podle zpěvačky zatím jen jí a spí, pak to ale bude složitější. "Pak to bude těžší, až vyroste a začne chodit," prozradila.

"Občas to vypadá, že zvládám, ale nemusí to tak být. Působím možná v pohodě, ale taky nespím a všude mám totální brajgl. Nevypadá to všechno tak růžově," dodala.

Přesto se zpěvačka vrátí na pódia, chystá například koncert ke třicetinám v O2 areně. Od 1. ledna proto nastupuje na hodiny tance, aby byla "připravena vyšvihnout nějaké super choreografické prvky."

Témata: Ewa Farna