Štefan Margita dostal facku... PRVNÍ SLOVA po šokujícím obvinění!

Štefan Margita 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. prosince 2022 10:42

Štefan Margita strávil Vánoce se svými přáteli - spolupracovníkem Michalem Kindlem, jeho ženou a dcerou Adeline. Právě kvůli malé holčičce ale nastal velký rozruch, který operní pěvec nemohl nechat bez reakce.

Margita měl už tak těžký rok kvůli odchodu milované manželky Hany Zagorové, v jeho závěru ale přišly další těžké chvíle. Důvodem je obvinění, že "ukradl" vnučku Adeline ženě, která sice podle všeho je její babičkou, ale vztahy v rodině jsou více než složité. 

Vdovec po legendární zpěvačce prozradil, že se s paní Lipavskou několikrát viděl. Doposud se prý vždy chovala slušně. "Nevím, jaký má vztah se svojí rodinou, takže ať neobviňuje mě a nepoužívá moje jméno," vzkázal prostřednictvím pořadu ShowTime.

"Je smutné, že i přes to, že se k někomu chováš jako k vlastní rodině, dostaneš za to šílenou facku. Myslím si, že Lipavská neměla a nemá důvod se takto chovat. Kdyby přišla, udělal bych jí kafe a určitě bychom si to v klidu vysvětlili," dodal operní pěvec.

Toho se zastala i maminka holčičky Barbara Kindl, když konstatovala, že Margita je pro ni členem blízké rodiny. Naopak její vztah s maminkou je přinejmenším komplikovaný.

Témata: štefan margita