Štefan Margita čelí drsnému nařčení: Ukradl mi vnučku, tvrdí babička! Skončí před soudem?

Štefan Margita 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. prosince 2022 14:19 | Aktualizováno: 28. prosince 2022 19:59

Operní pěvec Štefan Margita strávil své první Vánoce bez zesnulé Hanky Zagorové. Aby na Štědrý den nebyl sám, pozval k sobě své nejbližší přátele, spolupracovníka Michala Kindla s manželkou a jejich dcerou Adeline, o které dlouhodobě mluví jako o své vnučce. To ale začalo vadit její skutečné babičce Zuzaně Lipavské.

Ačkoliv o ní tak občas hovoří, Margita dědečkem malé holčičky není. Ale to, že spolu se svými rodiči Adeline strávila Vánoce u Margity, už skutečná babička neunesla a o celé věci se rozepsala na sociálních sítích.

"Nevím co napsat, přátelé.. ale takový "dárek " k Vánocům od dcery zřejmě nikdy nedostanete. Když jsme včera s maminkou tohle v televizi viděly, rozhodla jsem se, že už nebudu mlčet a nedovolím "dědečkovi", kterým Margita není a nikdy nebyl, aby se dál chlubil mojí malou vnučkou Adeline.. aby uváděl své i Hančiny příznivce v omyl, dělal ze sebe chudáka a vyprávěl celý příběh jinak, než se skutečně odehrál!. Hanička už tu není, aby se mohla bránit.. ale jsem tu ještě já. Nebyla to ona, kdo mě připravil o rodinu.. nikdy by to neudělala.. nikdy nikde neřekla, že je to i její vnučka a to, co se děje nechtěla! Odnesla to ale nesrovnatelně hůř, než já," napsala na facebooku.

"Nechci vám kazit dnešní den.. a nepřeji nikomu nic zlého.. ale stále věřím ve spravedlnost a v boží mlýny.. přeji vám všem, aby se vám nikdy nic tak strašného nepřihodilo. Aby nepřišel někdo, kdo vám zničí všechno, co jste v životě budovali.. kdo vám vezme děti a vnoučata, přestože jste mu důvěřovali. A když už k tomu dojde, nedejte se. To, že je někdo celebrita a myslí si, že si může všechno dovolit, neznamená, že se před ním člověk musí sklonit a bát se, že nebude mít na případné soudy. Já strach nemám.. a pravdu už znám. Tahle malá, krásná holčička si nezasloužila, aby ji peníze a něčí povrchní sláva připravila o část vlastní rodiny. Krev není voda, mi píší přátelé.. a já jsem její vlastní babička!" dodala.

Sám zpěvák je z reakce Lipavské překvapený. "Paní Zuzanku jsem potkal tak třikrát v životě a vždy se chovala velice mile, tak najednou je překvapující její reakce, ale jaký má vztah ze svou dcerou, opravdu netuším," řekl serveru extra.cz. "Ale moje jméno se jí asi hodí použít jen kvůli tomu, že se k nim chovám hezky a přijal jsem je jako vlastní rodinu? Docela smutné. Přeju jí zdravý nový rok a ať si to oni sami vyříkají," dodal.

Témata: štefan margita