Poslední přání Gabriely Vránové? Sestra jí ho nesplnila!

Gabriela Vránová 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. června 2018 12:58

Právě v tuto chvíli probíhá poslední rozloučení s herečkou Gabrielou Vránovou. Herečka zemřela v sobotu 16. června na selhání ledvin po boji s rakovinou tlustého střeva. Její sestra Miriam si ale vyčítá, že hvězdě seriálu Chalupáři nesplnila poslední přání.

Herečka se nikdy nevyrovnala s tím, že její sestra emigrovala do USA, kde žije dodnes. "Když u mě s bráškou Staníkem na podzim 2016 byli, přemlouvali mě, ať se vrátím domů. Brala jsem to spíše jako hecování,“ řekla Blesku sestra herečky Miriam.

Tlak zesílil, když Gabriela začala bojovat s rakovinou tlustého střeva. Sestře prý zavolala a prosila jí, ať se vrátí domů. "Plakala a říkala mi: Zabal to tam a vrať se! Chci tě mít nablízku,“ dodala Miriam se slzami v očích.

"Jak bojovala se zdravotními potížemi, tak mě žádala víc a víc, ať se vrátím a jsem s ní. A říkala to i pár hodin před smrtí. Strašně mě bolí, že jsem její poslední přání nesplnila... Ale vlastně ano – jsem tady a jsem s ní, bohužel na její poslední cestě...“ dodala zlomená Miriam.

Kontakt mezi sebou dodržovali alespoň telefonický, naposledy Miriam se svou sestrou mluvila v noci z pátku na sobotu. 

Poslední rozloučení s nezapomenutelnou herečkou probíhá dnes od 10:00 do 12:00 v hledišti Divadla na Vinohradech. Právě tam Vránová strávila velký kus svého života. Od 12:30 pak v nedalekém kostele sv.Ludmily na Náměstí míru.

Už teď je ale jasné, že jeden z členů její rodiny nedorazí. Švagr Vránové Jaroslav Kepka, který se proslavil především hlavní rolí v pohádce Rumplcimprcampr, na pohřeb nepřijde. „Bohužel nechodím, Už přes půl roku jsem upoutaný na lůžko," přiznal Blesku herec.

Témata: Gabriela Vránová Miriam Vránová