Nepoučitelný osmdesátník Jiří Krampol: Další hospitalizace v krátkém sledu!

Jiří Krampol přestavil chystaný dokument Život je sranda. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2022 10:41

Jiří Krampol působí opravdu nepoučitelným dojmem. V nemocnici ležel už loni, před několika týdny si to zopakoval. A krátce před Vánoci je opět pod dohledem lékařů. Co se stalo?

Už po nedávné hospitalizaci naznačoval jeho manažer, že nedbal na rady lékařů. Teď se zdá, že se historie opakuje. Podle informací deníku Aha! opět leží v pražské Nemocnici Na Františku, protože prochladl v nevytopeném kinosále na premiéře svého filmu Život je sranda.

Krampol to potvrdil serveru extra.cz, přičemž se dušoval, že to nemocí odneslo více lidí. Zároveň však přiznal, že jako záskok za indisponovanou Jiřinu Bohdalovou jel ještě na další akci. "Na hotelu mi ale ráno už bylo příšerně a měl jsem horečku. Tak jsem šel za doktory," prozradil.

Herec a bavič uvedl, že tentokrát není na JIP, ale má samostatný pokoj s televizí. "Horečku už nemám, zápal plic to také není. Ale pozorují mě tu, dávají mi vitamíny a mám kyslík," podotkl.

Podle svých slov si také uvědomuje, že cestování v zimě představuje risk. Zavřený v bytě však zůstávat nehodlá. "Teď si už ale dám trochu větší pozor," dodal Krampol. 

Témata: Jiří Krampol