Vlastimil Harapes upřímně o vztahu se Zagorovou: Účelové manželství kvůli dítěti!

Hana Zagorová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. prosince 2022 8:38

Česko letos velice zasáhla zpráva o úmrtí Hany Zagorové. Až nyní o bývalé ženě poprvé promluvil Vlastimil Harapes, který mimo jiné popsal, jak došlo k tomu, že se z nich stali manželé.

Harapes byl hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka, kde vysvětlil, že dosud psychicky neměl na to, aby k odchodu Zagorové něco řekl. Zdůraznil, že ji měl opravdu rád a s jejím úmrtím se ještě nesmířil.

Jak uvedl, slavnou zpěvačku si vzal v roce 1986 za účelem adopce dítěte. "Hana velmi toužila po dítěti, ale nemohla mít děti. Rozhodla se pro adopci. V té době ale mohli adoptovat jedině manželé. A tak mě požádala, abychom se vzali, když jsme se tak znali," poznamenal tanečník.

Hvězdný pár dostal do péče asi čtyřletou holčičku Aničku, o kterou se půl roku starali. "Hana říkala, že už zpívat nebude a že se bude jenom starat. Ale jedna paní si dala tu práci a našla babičku té holčičky, která o ni zažádala, a tak jsme museli tu holčičku vrátit. Bylo to strašně smutné. Dítě už nebylo," zavzpomínal baletní mistr.

Harapes popsal také rozpad jejich manželství. Oba prý dostali pozvánku na operu od Štefana Margity, ale on nemohl. "Vrátila se a řekla, že se zamilovala do hlasu, ale že rozvádět se nechce. A já jsem jí řekl naopak: Jdi za hlasem svého srdce. Rozvedeme se," uvedl.

Témata: Vlastimil Harapes Hana Zagorová