Nikol Štíbrová přiznala, co dělala v mateřství! Matky, pozor, ať vás z toho nešvihne!

Nikol Štíbrová s rodinou 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. června 2018 9:08

Herečka a hvězda tria 3v1 Nikol Štíbrová se svěřila s tím, co dělala v mateřství. Ne všem se to ale bude líbit!

Štíbrová prozradila, že se alkoholu nevyhýbala ani v těhotenství. Nevypila ho sice litry, ale sem tam nějaký byl.

"Samozřejmě, kdybych já nebo mimino nebylo v pohodě, tak bych si víno nedala. Ale když jsem měla chuť třeba k jídlu, tak jsem si decku dala," řekla Blesku.

"Koktejly mě moc neberou, ale tyhle nealkoholické s různými příchutěmi, jako je třeba zázvor nebo chilli, nejsou špatné,"  dodala matka desetiměsíčního syna Mathiase.

Mateřství je zkrátka náročná věc, ale i role matky je vyčerpávající, Nikol ale vše bere s nadhledem a především humorem. Na sociálních sítích zveřejňuje úryvky ze svého života. Nedávno například zveřejnila jedenáct bodů, jak jí mateřství změnilo život.

A jak zní její „jedenáctero“? Podívejte se sami:

1. Jo, je tu bordel2. Jo, už vždycky tu bude bordel3. Ne, není třeba pořád někomu cpát, že seš unavená, matky to tuší a ostatní to nezajímá4. Jo, je špinavej5. Jo, řve6. Ne, pravděpodobně opravdu nejsi nejlepší matka na světě7. Ne, takhle nemůže vypadat matka od dvou dětí, je to fotošop8. Určitě je to fotošop. Musí to bejt fotošop.9. Ne, asi se nebudeš vždycky cejtit stoprocentně naplněná, ne náhodou jsou k alkoholismu nejnáchylnější právě matky na mateřský10. Jo, ten nárt budeš mít asi nakonec fakt zlomenej11. Ne, nedokážeš si ten život už představit jinak a všecko je jak má bejt.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)