Petr Kolečko a Aneta Vignerová: Konec nadějí, přišlo rázné vyjádření!

Aneta Vignerová a Petr Kolečko

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. prosince 2022 12:02

Milostný trojúhelník, jehož ústřední postavou byl scénárista a režisér Petr Kolečko, je podle všeho minulostí. Pro Anetu Vignerovou totiž jakákoliv naděje na obnovení vztahu s otcem jejího syna vyhasla. Co se stalo?

Už se zdálo, že Kolečko a Vignerová, kteří se před časem rozešli kvůli třetí osobě, k sobě opět najdou cestu. Jenže scénárista a režisér měl být opět viděn ve společnosti herečky Denisy Nesvačilové. Modelka toho v tu chvíli měla dost.

Fanouškům na instagramu poskytla své vyjádření, protože si ho podle jejího názoru zaslouží. Na videu dala jasně najevo, že šance na obnovení vztahu je v tahu.

Podle krásky byla totiž promarněna. "Nikdo se nehroutí, není to všechno jen o sdílení toho hezkého, jsem strašně ráda, že jsem tohle udělala a jsem strašně ráda, že to takhle dopadlo," konstatovala.

Vignerová si nemohla odpustit rýpnutí do Kolečka a Nesvačilové. "Nechápu ty dva, tam je to zase další zrada. Myslím si, že se tady hrálo na všechny strany a doufám, že trojúhelník je vyřešen," poznamenala.

Témata: Petr Kolečko (scénárista) Aneta Vignerová