Zvonky štěstí odbily 50! Dara Rolins slaví kulatiny

Dara Rolins 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. prosince 2022 15:00

S neméně slavným partnerem Pavlem Nedvědem oslavila narozeniny už s předstihem, dnes Dara Rolins jen přijímá gratulace ke kulatým padesátinám. Jak dosažení tohoto jubilea prožívá?

"Dnes v osm ráno, v čase, kdy dětem začíná škola, přivedla Zlatka z Bratislavy na svět malou ManDARINKU. 7.12. je dnes, a i když mám narozeniny každý rok, tyto jsou výjimečné. 50 je mocné číslo a já jsem šťastná, že jsem šťastná, zdravá, milovaná," svěřila se na instagramu.

I po dovršení padesátky je prý Rolins každý den zvědavá, co jí život přinese. "Za ty roky jsem se naučila přijmout všechno jako 'boží plán'. Osud, prostě něco, co má v mém životě místo, z čeho se mám poučit, pochopit, zocelit, nebo jen obyčejně radovat. Beru všechno. Protože to je život," pokračovala. 

"Děkuji za všechny zážitky, děkuji za Lolu, za svoji skvělou rodinu, lásku a děkuji i za vás, za místo ve vašem srdci," vzkázala fanouškům a dodala: "A dopředu i za všechna dnešní přání, virtuální objetí v komentech na mém účtu." 

Svá přání napsala pod příspěvek i spousta slavných osobností, například Marta Jandová, Simona Krainová, Daniela Peštová nebo Matěj Ruppert. 

Témata: Dara Rolins