Drsné přiznání mladé herečky z Ulice: Jsem nemocná! Mám obří bolesti a jsem vyčerpaná!

Anna Kadeřávková 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. června 2018 13:07

Herečka Anna Kadeřávková, která se proslavila třeba rolí Roziny v nováckém seriálu Ulice, se nedávno svěřila s tím, že ji už dlouhé roky trápí borelióza. A přestože se rozhodla podstoupit léčbu v Německu, její problémy zatím nezmizely. Je tomu právě naopak!

Krásná herečka informaci o svých zdravotních problémech zveřejnila na sociálních sítích v půlce dubna. „Boreliózu mi diagnostikovali v 7 letech po kousnutí klíštětem, po kterém se mi udělal obrovský flek na těle. Přeléčili jsme to antibiotiky a nechali být. V 15 sem cítila velký únavy, bolesti hlavy, stavy malátnosti,“ popisovala Anička. Svěřila se také s tím, že má bolesti a že se rozhodla podstoupit nákladnou léčbu v Německu.

Ani po dvou měsících na tom ale není o moc lépe! Před několika dny přiznala, že ji opět trápí velké problémy. „Dneska ráno jsem se vzbudila obrovskýma bolestma kolenou. Borelióza mi sice ulevila na kyčlích, ale o to víc slezla do kolen (a pravýho ramene). Měla sem fakt blbý ráno, neměla na nic chuť (včetně jídla) a těšila sem se, až ten den skončí a já si zas budu moct zalézt do postele a spát,“ popsala své utrpení Kadeřávková.

V tu chvíli si prý uvědomila, jak hrozné to je. „Vstávat s pocitem, že se zase těšíte už jen na to spaní a až celej den uběhne a nebudete mít žádný povinnosti. A že některym lidem takhle den za dnem utíkaj nejen týdny, ale i roky a vlastně celej život. Pak se nenadějem a je konec,“ otevřeně se rozpovídala mladá herečka.

Dneska ráno jsem se vzbudila obrovskýma bolestma kolenou. Borelióza mi sice ulevila na kyčlích, ale o to víc slezla do kolen (a pravýho ramene). Měla sem fakt blbý ráno, neměla na nic chuť (včetně jídla) a těšila sem se, až ten den skončí a já si zas budu moct zalézt do postele a spát. A pak sem si uvědomila, jak hrozný tohle je. Vstávat s pocitem, že se zase těšíte už jen na to spaní a až celej den uběhne a nebudete mít žádný povinnosti. A že některym lidem takhle den za dnem utíkaj nejen týdny, ale i roky a vlastně celej život. Pak se nenadějem a je konec. Nechci bejt sluníčkářská, ale dneska se mě prostě něco dotklo... Ať se děje co se děje, život běží (nebo spíš přímo chvátá) a ani se nenadějem a je pryč. A tak sem se oblíkla do milovaný sukně, vzala si oblíbenej choker (na krku), můj milovanej chlupatej svetřík, splnila pracovní povinnosti a pak si šla dát na krásný místo kafe, který nikdy nepiju (a vlastně ani nevim proč?!) a byla zachycená na týhle momentce, kde mam po dlouhý době fakt hluboce upřípmnej úsměv (-i výstřih teda, pardon?) a sem štastná, že sem. Protože dejchám a žiju a miluju. A sice mě bolej nohy, ale chodim a běham (i když u toho strašně funim, ale i to se počítá!!). A každej máme něco. Kdyby to nebyly nohy, bolelo by mě zas něco jinýho, žejo. Tak si tu piju to kafe, který jindy nepiju, na Střeláku, kam jindy nechodim a směju se, tak jako vždycky (- s běďarama, který jindy nemam- život je různorodej..?)Protože je krásně na světě - když chcete.. ♥️

Příspěvek sdílený Anna Kadeřávková (@annakaderavkova), Čen 18, 2018 v 9:04 PDT

„Nechci bejt sluníčkářská, ale dneska se mě prostě něco dotklo... Ať se děje co se děje, život běží (nebo spíš přímo chvátá) a ani se nenadějem a je pryč. A tak sem se oblíkla do milovaný sukně, vzala si oblíbenej choker (na krku), můj milovanej chlupatej svetřík, splnila pracovní povinnosti a pak si šla dát na krásný místo kafe, který nikdy nepiju (a vlastně ani nevim proč?!) a byla zachycená na týhle momentce, kde mam po dlouhý době fakt hluboce upřímnej úsměv (-i výstřih teda, pardon) a sem šťastná, že sem. Protože dejchám a žiju a miluju,“ napsala k fotce, kterou zveřejnila na Instagramu.

A i když jí není nejlépe, rozhodla se věci nevzdávat. „Sice mě bolej nohy, ale chodím a běhám (i když u toho strašně funím, ale i to se počítá!!). A každej máme něco. Kdyby to nebyly nohy, bolelo by mě zas něco jinýho, žejo. Tak si tu piju to kafe, který jindy nepiju, na Střeláku, kam jindy nechodim a směju se, tak jako vždycky (- s běďarama, který jindy nemam- život je různorodej..)Protože je krásně na světě - když chcete,“ vzkazuje světu.

Témata: Anna Kadeřávková