Divadlo La Fabrika zasáhla tragédie: Sebevražda během představení Dyka a Prachaře!

Marian Olha

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

6. prosince 2022 21:43

Pražským divadlem La Fabrika otřásla v pondělí v noci tragická sebevražda barmana. Podle médií ji spáchal přímo během hudebního vystoupení Tros Discotequos, které tvoří Vojtěch Dyk, Jakub Prachař a Jan Maxián.

V pondělí večer vystoupila v pražském divadle La Fabrika skupina Tros Discotequos, ve které hrají Jakub Prachař, Vojtěch Dyk a Jan Maxián. Během koncertu se ale v zákulisí údajně oběsil pětačtyřicetiletý muž.

"Najednou se objevila policie a nikdo jsme nechápali, co se děje. Po super koncertě jsme s partnerkou zašli na skleničku na bar a byla tam strašně divná nálada. Najednou si tam všichni začali šuškat, že se vzadu odehrála tragédie a někdo má být dokonce mrtvý. Prý to snad měla být sebevražda. Víc skutečně netuším, ale dlouho jsme kvůli tomu nezůstávali a odjeli domů," řekl Blesku jeden ze svědků.

"Oznámení o nálezu oběšeného muže, narozeného v roce 1977, v jedné z budov v ulici Komunardů jsme přijali v pondělí nedlouho před 23. hodinou. Policisté oznámení prověřili, zjistili, že se zakládá na pravdě. Případ byl zadokumentován jako sebevražda, byla nařízena pitva," potvrdila policie.

Podle serveru se mělo jednat o tamního barmana a provozního. Tato informace byla později na jeho facebookovém profilu potvrzena. "Ahoj, kamarádi. Včera jsem se rozhodl dobrovolně opustit tenhle svět. Přijďte si na mne vzpomenout a třeba (bez truchlení) zapálit svíčku v pondělí 12. 12. od 18:18 do La Fabriky," stojí na profilu Mariana Olhy.

Témata: sebevražda Divadlo la Fabrika