Ivan Trojan se má rozvádět: Zajímavá slova o fungování rodiny!

Klára Pollertová-Trojanová a Ivan Trojan

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. prosince 2022 16:10

V posledních dnech se objevily informace, že Ivan Trojan se po letech manželství rozvádí se svou ženou Klárou. Dosud byla jejich rodina funkční, ačkoliv si prošla různými etapami. Velký vliv na ni mělo třeba to, jak početnou se stala.

Jak známo, oba manželé jsou herci, což se projevovalo na fungování rodiny. Pár má čtyři syny, až po narození dvou mladších chlapců se Pollertová-Trojanová rozhodla přerušit hereckou kariéru.

"Když byli starší synové František a Josef malí, hráli jsme oba s manželkou na plný úvazek v divadle. Film Jedna ruka netleská jsme dokonce točili v době, kdy děti byly úplně malé," přiznal Ivan Trojan v rozhovoru pro Deník. 

Interview s ním absolvoval i syn Josef, který se vydal v otcových stopách. Když mu přibyl druhý a třetí sourozenec, začala se jeho slavná maminka naplno věnovat rodině.

"Mně to přišlo správný primárně asi ne z hlediska té staromódnosti, protože to úplně nezastávám, ale z hlediska toho, že to máma chtěla. Oba s tátou děti chtěli a oba je to naplňuje," poznamenal. 

Témata: Ivan Trojan Klára Pollertová-Trojanová