Českým šoubyznysem hýbe další rozchod! Bagárová tvrdě odkopla přítele!

Monika Bagárová 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2018 11:59

Monika Bagárová s bubeníkem Dávidem Hodkem už nejsou spolu. Podle všeho se rozešli, a zpěvačka mu to ještě pořádně osladila.

Bagárová ještě nedávno tvrdila, jak je její přítel úžasný a jedinečný. Teď už spolu ale nejsou. Podle serveru Extra se rozešli. 

"Rozešli se teprve nedávno a co jsem zaslechla, bylo to hodně bouřlivé. Dávid o podrobnostech nemluví, nicméně je z toho hodně skleslý," řekla serveru kamarádka Hodka.

Co je příčinou rozchodu není známo, Monika ale vymazala ze sociálních sítích všechny jejich společné fotky! Poté rozchod potvrdila i sama.

"Čekala jsem, kdy to praskne. Fanoušci mě už totiž bombardovali otázkami, proč už s Dávidem nedělám Instastories a jestli to už náhodou mezi námi neskončilo," uvedla.

"Je pravda, že jsme se rozešli. Asi mě ale chápete, že se o soukromí nechci bavit a už vůbec ne o důvodech našeho rozchodu. Je to čerstvá věc a není to úplně příjemné. Nikdy jsem navíc neposkytovala informace o tom, z jakého důvodu to s někým skončilo," dodala s tím, že za rozchodem nestojí nikdo třetí, ale že to pouze nefungovalo.

Vylučuje také, že by se k sobě někdy oba vrátili. "Nikdy jsem takové comebacky nezažila. Když jsem se už jednou s někým rozešla, bylo to navždy v životě. Tak to je momentálně i mezi námi s Davidem," řekla Extra.

Témata: Monika Bagárová