Dara Rolins se konečně ozvala fanouškům: První slova po napadení v jejím domě!

Pavel Nedvěd a Dara Rolins 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. prosince 2022 10:40

Kolem Dary Rolins a Pavla Nedvěda bylo v posledních dnech hodně rušno. Slovenská zpěvačka se dokonce netradičně odmlčela na sociálních sítích. Až dnes se rozhodla k dění v uplynulém týdnu vyjádřit.

Rolins přiznala, že poslední dny byly hodně zvláštní a plné emocí. "Jsou prostě momenty, kdy se člověk zasekne a nevěří, že to, co vidí, co žije, není film, ale realita. Napadne vás, jak křehký je život. A štěstí," napsala.

Sympatická blondýnka se nechtěla více rozepisovat o věcech, které si lidé už mohli přečíst v médiích. Na mysli měla především incident ve svém domě, u které zasahovali policisté i záchranáři. Její partner Pavel Nedvěd se totiž dostal do křížku s nevítaným hostem.

"A že vás někdo napadne ve vlastním domě? 'Zážitek' z kategorie nečekaný. A na to, že se může stát kdykoliv a komukoliv, vás připraví až realita. Moment, kdy se vás to opravdu týká," pokračovala zpěvačka.

"Je to už pár dní, děkujeme všem za vzkazy, zprávy, dotazy: jsme všichni v pořádku, říkáme si 'mohlo to dopadnout mnohem hůř'. Ale ten paradox, že se člověk utěšuje slovy 'naštěstí u sebe neměl zbraň', je samozřejmě na hlavu. Kde to jsme? V realitě? Asi ano..." konstatovala.

Rolins na závěr prozradila, že o víkendu už nechyběla na rozsvěcení vánočního stromu v místě bydliště, a popřála všem klidný předvánoční čas. 

Témata: Dara Rolins Pavel Nedvěd