Zpěvák Milan Drobný vyráží dech! Takhle ostře mluví o Ukrajincích!

Milan Drobný, český zpěvák a producent. 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2022 12:58

Zpěvák Milan Drobný, který ve čtvrtek na koncertě v pražském Kulturním domě Barikádníků oslavil s předstihem své 78. narozeniny, si postěžoval na Ukrajince Česku. Tvrdí, že se jim pomáhá víc, než důchodcům.

Jak uvedl server idnes.cz, Drobný byl v roce 2010 členem Strany práv občanů – Zemanovci (SPOZ). Vedl dokonce libereckou pobočku a údajně ji i zakládal. To ale nyní odmítá.

"Nikdy jsem nebyl v žádné straně a o tomhle se vůbec nechci bavit. To je nějaký výmysl. Já nebyl ani v Pionýru, protože můj táta byl v zahraniční armádě a kvůli tomu jsem měl skvrnu, takže o tomhle vůbec… politika… to bych se naštval," řekl serveru zpěvák.

Přesto se politickému tématu v rozhovoru nevyhnul. "Bývám naštvaný, když prohraje Slavia. Nebo když vidím, jak tady pomáháme uprchlíkům víc než našim starým lidem. Dobrý, Ukrajina… musíme pomoct. Ale někteří se tady už chovají jako prasata," šokoval zpěvák.

"Normálně vyžírají… znám to. Mám naproti sousedku. Vidím to. Její frajer opravuje auta, dělá melouchy, jezdí si v mercedesu. Je mu 35, proč nejede domů a nebojuje?“ dodal s tím, že je ochotný pomáhat, ale spíše starým lidem.

Témata: Milan Drobný